Våre konsepter.

Alle våre kjære kunder er forskjellige – noen større, noen mindre, men alle har forskjellige behov. Derfor tilbyr vi et bredt spektrum av arrangementer, fra enkle Meet & Greet aktiviteter, til sceneopptredener og komplette arrangementpakker. Vi skreddersyr etter dine ønsker for å gi deg akkurat det du trenger.

Eventpakker.

For å møte den økende etterspørselen etter eventer med mere innhold, og eventer som går over flere dager, tilbyr vi komplette arrangementpakker som utfyller våre tradisjonelle Meet & Greet-eventer med en aktivitet knyttet til spesifikke figurer. Vi setter opp et enkelt, tilpasset og innrammet område med branding i form av bakgrunner, plakater og skilter, og inviterer barna til å delta i aktiviteter og konkurranser. Dette kan selvfølgelig knyttes sammen med sosiale medier for å spre bevissthet rundt deg som kunde. bl.a.

“Pop-up butikk”

En stor suksess for Moomin Characters i 2017 – nå tar vi med oss dette til våre event (nyhet 2018)

“Planteskole”

Barna lærer seg å plante frø sammen med Maya.

“Trafikkparken”

Barna lærer om trafikksikkerhet i den offisielle “Paw Patrol Trafikkparken”. (nyhet 2018)

“Velt Grisen”

Vi skaper en levende versjon av Angry Birds spillet hos deg.

Bursdagsfest

Figurene fyller 60 år i år – det blir bursdagfeiring med kake, leker og konkurranser for alle barna. (Nyhet 2018)

“Orange Carpet Day”

Puslespill, pinbadgeproduksjon, sceneopptredener og konkurranser med Nickelodeon’s favorittkarakterer (SvampeBob, Patrik Stjerne, Turtles, Dora Utforskeren & Paw Patrol). (Nyhet 2018)

Sceneopptredener og forestillinger.

Junior Productions startet i 1998 som et teaterfirma, og i løpet av våre 20 år i bransjen har sceneopptredener vært en del av vårt sortiment. Vi tilbyr flere komplette forestillinger (med manus og koreografi, ca 20 minutter lange), samt mere spontane sceneopptredener for å engasjere barna (minishow med danseleker og konkurranser). “Mamma Mø og Kråkas Musikkopplevelse” har vært en stor suksess, så vel som “Mummis Gylne Hale” og “Smurfegymnastikk”. I 2018 utvider vi porteføljen med flere nye produksjoner.

Sesongarrangementer

(med eller uten figurer).

Junior Productions tilbyr også skreddersydde eventer for alle årets høytider hvor alle figurene våre stiller seg pent i bakgrunnen. Juleunderholdning med nisser, pepperkakedekorering og julepynt; Halloweenevent med gresskar, rykende gryter og skumle konkurranser; Påskeevent med harer, eggkunst og ansiktsmaling; Skolestartpakke med ordsøk og premiering – Vi tilpasser arrangementene etter dine rammer og områder, og sørger for at barna får en herlig og positiv opplevelse med seg hjem. Og selvflgelig får figurene våre være med på moroa hvis det ønskes! Ikke glem at det er fotball VM sommer 2018!

Tradisjonell Meet & Greet.

Hvis du vil ha en litt enklere aktivitet men noe som likevel tiltrekker barnefamiliene, er vår tradisjonsrike Meet & Greet med noen av barnas favorittfigurer et selvfølgelig valg. Figuren(e) er på plass i 3 til 5 timer, i henhold til ditt ønske, for å leke, tulle og dele ut ufattelige store mengder med klem og kos, og fremfor alt å gi barna en uforglemmelig dag. Meet & Greet kan bestilles med alle figurer i vår portefølje og kan også utvides med med enkle tilleggsaktiviteter (se nedenfor). Lettere enn dette blir det ikke, og derfor er dette også vårt mest populære konsept.

Tilleggsaktiviteter.

Våre tilleggsaktiviteter er tilgjengelige for å tilpasses Meet & Greet arrangementer. Dette er enkle aktiviteter som er morsomme for barn, men krever mindre plass enn de ferdigsydde pakkene (noen krever ikke noe ekstra plass i det hele tatt). Vi tilbyr ansiktsmaling, ballongknytting, rebusløp og skattejakt (som f.eks avsluttes i leketøysbutikken og kombineres med leketøyskampanjer for økt salg). Vi har også perleverksted, kreativ trolldeigslek, silkepapirblomster til morsdag, og en fotoaktivitet hvor barna kan få med seg et bilde sammen med figurene hjem. Og selvfølgelig kan alle aktivitetene knyttes sammen med sosiale media-konkurranser.

Mer informasjon om hele vårt sortiment finnes i vår nedlastbar produktkatalog nederst på siden.