Våre konsepter.

Alle våre kjære kunder er forskjellige – noen større, noen mindre, men alle har forskjellige behov. Derfor tilbyr vi et bredt spektrum av arrangementer, fra enkle Meet & Greet aktiviteter, til sceneopptredener og komplette arrangementpakker. Vi skreddersyr etter dine ønsker for å gi deg akkurat det du trenger.

Ferdige arrangementpakker.

For å møte den økende etterspørselen etter eventer med mere innhold, og eventer som går over flere dager, tilbyr vi komplette arrangementpakker som utfyller våre tradisjonelle Meet & Greets med en aktivitet knyttet til en spesifikke figur. Vi setter opp et enkelt, tilpasset og innrammet aktivitetstasjon med backdrop, gulvteppe og innredning, og inviterer barna til å delta i morsomme aktiviteter og konkurranser med fine premier til noen lykklige vinnere.

“Den store kameratjakten”

Finn bilder på Mummis venner og familie for å vinne kjempefine premier fra Mummis offisielle produktkatalog!

“Dyrk med Maja”

Barna lærer seg å plante frø sammen med Maya. Alle får med hjem sin blivende blomst!

“Labans spøkelsesjakt”

Fine Labanreflekser & en jubileumsbok om Laban og hans venner er vinsten i vår populæreste høstarrangement. Bestill tidlig!

“Velt Grisen”

Vi skaper en levende versjon av Angry Birds spillet hos deg.

“The Big London Sightseeing Tour”

Paddington tar deg på en reise rundt i hjemmebyen hans.

“Bings mumsige matjakt”

Hva kan du om frukt, bær & annet som er godt å spise? En morsom konkurranse der barna kan vinne fine Bingpremier!

Sceneopptredener og forestillinger.

Junior Productions startet i 1998 som et teaterfirma, og i løpet av våre 20 år i bransjen har sceneopptredener vært en del av vårt sortiment. Vi tilbyr flere komplette forestillinger (med manus og koreografi, ca 20 minutter lange), samt mere spontane sceneopptredener for å engasjere barna (minishow med danseleker og konkurranser). “Mamma Mø og Kråkas Musikkopplevelse” har vært en stor suksess, så vel som “Mummis Gylne Hale” og “Smurfegymnastikk”. I 2018 utvider vi porteføljen med flere nye produksjoner.

Sesongarrangementer

(med eller uten figurer).

Junior Productions tilbyr også skreddersydde eventer for alle årets høytider hvor alle figurene våre stiller seg pent i bakgrunnen. Juleunderholdning med nisser, pepperkakedekorering og julepynt; Halloweenevent med gresskar, rykende gryter og skumle konkurranser; Påskeevent med harer, eggkunst og ansiktsmaling; Skolestartpakke med ordsøk og premiering – Vi tilpasser arrangementene etter dine rammer og områder, og sørger for at barna får en herlig og positiv opplevelse med seg hjem. Og selvflgelig får figurene våre være med på moroa hvis det ønskes! Ikke glem at det er fotball VM sommer 2018!

Tradisjonell Meet & Greet.

Hvis du vil ha en litt enklere aktivitet men noe som likevel tiltrekker barnefamiliene, er vår tradisjonsrike Meet & Greet med noen av barnas favorittfigurer et selvfølgelig valg. Figuren(e) er på plass i 3 til 5 timer, i henhold til ditt ønske, for å leke, tulle og dele ut ufattelige store mengder med klem og kos, og fremfor alt å gi barna en uforglemmelig dag. Meet & Greet kan bestilles med alle figurer i vår portefølje og kan også utvides med med enkle tilleggsaktiviteter (se nedenfor). Lettere enn dette blir det ikke, og derfor er dette også vårt mest populære konsept.

Tilleggsaktiviteter.

Våre tilleggsaktiviteter er tilgjengelige for å tilpasses Meet & Greet arrangementer. Dette er enkle aktiviteter som er morsomme for barn, men krever mindre plass enn de ferdigsydde pakkene (noen krever ikke noe ekstra plass i det hele tatt). Vi tilbyr ansiktsmaling, ballongknytting, rebusløp og skattejakt (som f.eks avsluttes i leketøysbutikken og kombineres med leketøyskampanjer for økt salg). Vi har også perleverksted, kreativ trolldeigslek, silkepapirblomster til morsdag, og en fotoaktivitet hvor barna kan få med seg et bilde sammen med figurene hjem. Og selvfølgelig kan alle aktivitetene knyttes sammen med sosiale media-konkurranser.

Mer informasjon om hele vårt sortiment finnes i vår nedlastbar produktkatalog nederst på siden.