Bing & Flopp.

Vår store suksess fra 2022! I den prisbelønte serien «Bing» følger vi den søte førskolekanin og hvordan han opplever verden rundt seg. Serien bruker små hverdagslige hendelser for å vise hvordan Bing lærer seg nye måter å håndtere forskjellige situasjoner på, ved hjelp av kompisen Flopp og andre venner. Serien vises i NRK og på Bings egen norske YouTube-kanal, og har raskt blitt en favoritt hos barnefamilier over hele landet!

© 2023 Acamar Films Ltd.

Solan & Ludvig.

Årets store nyhet er endelig her! Gjennom 2023 & 2024 har alle våre kunder anledning til å booke arrangementer med ingen ringere enn Norges favorittskjære Solan Gundersen og hans lojale pinnsvinvenn Ludvig. Solan & Ludvig kan bestilles som enkelt Meet & Greet, eller sammen med vår morsomme aktivitet ”Jorda rundt på 8 bokstaver” der barna svarer på spørsmål om verden for sjansen å vinne flotte Solan & Ludvig premier! På våren hjelper figurene alle barn med å dyrke blomster – et av arets mest populære aktiviteter hos oss!

Sauen Shaun.

Årets store figurnyhet 2018, en av de mest etterspurte figurene som manglet fra vår portefølje, Sauen Shaun er en britisk “stop-motion” animert tv-serie om en sau og hans gærne eventyr rundt en liten gård som leder av flokken sin. Serien retter seg mot både voksne og barn, og er derfor egnet for våre aktiviteter for barnefamilier. Serien vises på NRK, filmen kom 2015, og nettsiden (shaunthesheep.com) er et spennende nettsted fylt med interaktive spill og ideer til aktiviteter for alle barn. Shaun er tilgjengelig og kan bestilles hos oss fra 1. februar 2018.

© Aardman Animations Ltd 2018

Mummi.

Kjenner du Mummitrollet? Han er en fin Mummitroll som er veldig interessert i alt som skjer i hans omgivelser. Det finns så mye spennende ting han må undersøke, og han liker spesielt å samle på steiner og skall. Mummitrollet elsker havet, akkurat som alle i familien Mummi. Mest av alt i verden, elsker Mummitrollet sin mor og familie. Det er ingen problemer som Mummimamma ikke kan løse. Og når Mummipappa kommer på en god grunn til å gå ut på eventyr, er Mummitrollet aldri langt etter. Snorkfrøken blir Mummitrollets kjæreste og plutselig forstår han at kjærlighet noen ganger føles både vemodig og trist.

Junior Productions har representert Moomin Characters I Sverige, Norge og Danmark i over 15 år og 2018, tar vi samarbeidet ett skritt videre. Vi tar med oss både popup-butikken og showet til kjøpesenterets kunder, og Moomin har selv startet et partnerskap med veldedighetsorganisasjonen Oxfam, for å fremme kvinners rettigheter i den tredje verden. Mer informasjon finns hos oss.

© Moomin Characters TM

Paddington.

Julen 2015 dukket Paddington opp på storskjermen igjen etter mange år i mørket og leverte en av de mest kritikerroste barnefilmene i moderne tid. Over 300 000 så filmen bare i Sverige. I den internasjonale billettkontoret tok filmen $270 millioner. Den vant BAFTA statuen for beste barnefilm … Filmen hevet Storbritannias mest populære og kjære bjørn til nye høyder, og i 2017 var det på tide med en oppfølger, denne gangen med ikke mindre enn Hugh Grant i en av hovedrollene. Over 100 000 så filmen i Norge i løpet av de første 2 ukene, og etablerte Paddington som en av våre mest ettertraktede karakterer i 2018.

Paddington har også et samarbeid med SOS-barnebyer – spør oss om mer informasjon.

Paddington Bear™ © Paddington & Co. Ltd. Licensed by Copyrights.

Bien Maya.

Selv om hun oppfattes som en moderne figur, ble Biet Maja allerede skapt i 1912, og serien basert på hennes eventyr ble lansert med stor suksess i Europa på slutten av 70-tallet. 104 episoder av den nye serien har blitt sendt på NRKs barnetv siden 2014, og Maja er nå godt etablert og populær blant norske familier. Hvem er Maja? Hun er ikke som alle andre bier – hun bor nemlig ikke i en bikube. Engen er hjemmet hennes og stedet hvor hun opplever alle eventyrene sine med sine uvanlige venner – og hennes beste venn Villy, som, selv om han er en bi, faktisk er en ekte lating. Hun elsker også å plante frø med alle barn om våren – se vår “Planteskole” -aktivitet senere i brosjyren for et oppskattet tillegg til arrangementet med Maja!

© Studio 100 Animation

Det lille spøkelset Laban.

Lille Spøkelset Laban er et hyggelig lite spøkelse som bor på det kongelige slottet Godmorgensol med lillesøsteren Labolina, Mamma Spøke og Pappa Spøke. Laban drømmer om å være nøyaktig den samme som sin store, skumle pappa, men han er redd for spøkelser og han liker ikke mørket på slottet Godmorgensol. Imidlertid er han et veldig snilt og hjelpsomt spøkelse!

Boken om Det lille spøkelset Laban kom ut i 1965 og Lasse Sandberg mottok Elsa Beskow-prisen for “årets vakreste bildebok”. Etter hvert dukket lillesøsteren Labolina opp i bøkene, et tøft lite spøkelse med verdens sterkeste stemme som kan imitere hver lyd. Det er nå mange bøker tilgjengelig om Laban og Labolina, og i tillegg til bøkene er det også en hel katalog med fine Labanprodukter som kan bestilles i forbindelse med våre arrangementer, for eksempel som giveaway til barna, eller premier i en konkurranse.

Lille Spøkelset Laban kan også bestilles sammen med Lille Anna eller Lange Lasse som ledsagere på arrangementene våre.

Smurfene.

2011 kom Smurfene tilbake til den hvite duken og siden det har ingen gått glipp av effekten disse merkelige blå skapningene har hatt på verdensscenen. I 2017 var Smurfene tilbake på kinoen med sin nyeste, helanimerte storfilm “Smurfene: Den Hemmelige Landsbyen “, noe som forårsaket et bookingkaos hos Junior Productions med over 70 arrangementer under filmperioden. Det morsomme fortsetter i 2018 – Smurfene feirer deres 60-årsjubileum! Bli med på feiringen!

© Peyo

Angry Birds.

“Den 11. desember 2009: opprinnelsen av sinne som vi kjenner til det”. Den dagen ble Angry Birds utgitt i AppStore, og verden har ikke vært den samme siden. Angry Birds er den mest nedlastede og spilte mobilspillet i verdenshistorien, og ingen har gått glipp av de finske fuglenes fremgang! Ikke bare i mobilskjermen – merchandise i form av klær, leketøy og mye mer har fylt butikkhyllene år etter år, en egen TV-kanal, suksessfilmen “The Angry Birds Movie” ble premiere i 2016, og i 2018 fortsetter vi samarbeidet med Rovio Entertainment og hovedpersonen “Red”.

© 2017 Rovio

Mamma Mø & Kråka.

“Hvem er vi?” Ja, det er vel først og fremst meg, skulle Kråka si. Det er meg … og så … ja, ok, Mamma Mø da. Det er oss … Men mest meg, Kråka. Og dem andre. Og meg”.

Det er Mamma Mø og Kråka, to individer med sterke personligheter, men også et uatskillelig par. I løpet av de siste ti årene har det blitt flere bøker fra Jujja Wieslander, en langfilm, flere dataspill, under den seneste siden apps og mye mer. Det spilles teater med Mamma Mø og Kråka på flere steder her i landet, i Sverige, Finland og Tyskland. Og de to vennene har flydd mye omkring. I dag er bøkene om Mamma Mø og Kråka oversatt til mer enn tretti språk.

© Jujja Wieslander & Sven Nordqvist

Pelle Haleløs.

En svensk klassiker! Pelle Haleløs er endelig tilbake! Det var 1939 som den første boken om Pelle Haleløs kom ut, og Gösta Knutssons kjære katter fra Uppsala ble nylanserte i forbindelse med 75-årsjubileet i 2014 med en rekke nye historier og bøker. Det var da Junior Productions begynte å jobbe med Sagogränd AB for å levere live arrangementer med Pelle Haleløs & Maja Græddnos til hele Sverige og Norge. Nytt for 2018 – Pelle Haleløs & Maja Græddnos show!

Pelle Svanslös ™ & © Sagogränd AB

Miffy.

Miffy er Dick Brunas mest berømte og mest populære karakter, som har gitt ut mer enn 30 bøker, langt mer enn noen annen karakter han har skapt. Miffy er rettet til barn over hele verden, spesielt for å innpode en følelse av sikkerhet. Mange barn kan identifisere seg med Miffy og hennes eventyr. Hun er ukomplisert og uskyldig, har en positiv holdning og er alltid åpen for nye erfaringer. Hun ble “født” i 1955. Bruna fortalte godnatthistorier til sin eldste sønn – om en liten hvit kanin som lekte i hagen på sitt feriehjem. Denne kaninen ble inspirasjon for Miffy. Senere, da Bruna begynte å tegne Miffy, bestemte han seg om at han skulle foretrekker å tegne kaninen i en liten kjole i stedet for et par bukser, og deretter ble Miffy en liten jentekanin.

Dick Bruna døde i februar 2017, og vi ønsker å hedre hans minne ved å skape så mange fantastiske opplevelser for barn i Norden 2018 som mulig!

Illustations Dick Bruna © Mercis bv

Dinosaurtoget.

Dinosaurtoget er skapt av The Jim Henson Company, firmaet som også skapte “The Muppet Show”, og handler om et Tyrannosaurus Rex-barn (Kompis) som er adoptert av familien Pteranodon, flymørtel. Kompis ser litt annerledes ut enn de andre dinosaurene, men de liker ham likevel. Sammen går de med dinosaurtoget gjennom jungler, myrer, vulkaner, innsjøer, hav og til og med tidstunneler. På hver stasjon langs reisen lærer Kompis å kjenne flere arter fra forskjellige aldre. Serien har blitt vist til mange i år av NRK. Sannsynligvis vår mest fargerike figur!

™ & © 2017 The Jim Henson Company. All rights reserved.

Masha & Mishka.

To ansikter som har blitt mer og mer kjent blant barnehagebarn de seneste årene, fra NRK Super, Netflix og YouTube. Masha & Mishka er en serie animerte kortfilmer som vises på barnekanalen for første gangen allerede i 2013 og i 2017 kom det et YouTube avsnitt (der Masha koker alt for mye grøt) som er det femte mest sette klippet på nettstedet gjennom tidene (klippet har nå vært sett over fire milliarder ganger per januar 2020!). Vi er så klart veldig glade for at ha Masha & Mishka ombord!

© Animaccord Ltd., 2008-2020